Salarmax
Corporal
Posts: 45
Joined: Sun Feb 28, 2016 10:15 am

Why I can't use chlorine?

Mon Feb 29, 2016 9:33 pm

Dear EAW players,

This screenshot shows the region where I can launch a chlorine attack. However I want to launch an attack on the 1275 stack not the 398 stack. Why is it not possible to gass that 1275 stack? In neither armies I have incorporated heavy artillery, only light and medium ones...[ATTACH]37811[/ATTACH]
Attachments
2016-02-29_00012.jpg

Stelteck
Colonel
Posts: 308
Joined: Fri Jun 10, 2011 8:33 am

Mon Feb 29, 2016 10:40 pm

I just had the same issue than you, it is not clear that Heavy artillery is required. But having heavy artillery close IS required.
You probably can do that because of the heavy artillery of the fort.

Salarmax
Corporal
Posts: 45
Joined: Sun Feb 28, 2016 10:15 am

Mon Feb 29, 2016 10:49 pm

Thanks again Stelteck! :thumbsup:

User avatar
Shri
Posts: 887
Joined: Mon Jan 28, 2013 9:57 am
Location: INDIA

Tue Mar 01, 2016 10:31 am

As per my knowledge, HA is a must, however, Forts do act as HA, so maybe that is what it is. This was discussed in the BETA phase and it was agreed that HA should be a necessity.

The reason- you want your guns to throw shells far into enemy territory such that your own troops are not part of "Collateral damage".
a.k.a. hara-kiri is to be avoided.
Rascals, would you live forever? - Frederick the Great.

Return to “To End All Wars”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests