User avatar
caranorn
Posts: 1332
Joined: Thu Aug 10, 2006 10:20 pm
Location: Luxembourg

no Maryland units for the CSA?

Sun Apr 29, 2007 5:56 pm

Is it intentional to have no Maryland units to raise as the CSA? I currently control all but one town of the State (that includes Washinton DC which I believe to be included in game terms), but there are no units to raise... I would think at least a token force should be available for a border state like this.

Marc aka Caran...

User avatar
PhilThib
Posts: 13705
Joined: Tue Oct 18, 2005 5:21 pm
Location: Meylan (France)

Sun Apr 29, 2007 6:14 pm

Yes, this is intentional, the code did not allow for splitting the force pool of the same state bteween 2 sides.
On the other hand, the CSA has some Maryland units showing up via events, as well as replacements from recruits taken in the border states (triggered by events).

User avatar
caranorn
Posts: 1332
Joined: Thu Aug 10, 2006 10:20 pm
Location: Luxembourg

Sun Apr 29, 2007 10:56 pm

Okay, thanks for the reply.

Marc aka Caran...

Return to “Help to improve AACW!”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest