User avatar
Kev_uk
Colonel
Posts: 348
Joined: Wed Jan 23, 2008 10:43 pm
Location: South Wales, UK.

Thu Apr 21, 2016 8:02 pm

Is the latest Mod build on the first page of this thread? Just asking to confirm, thanks.

vicberg
AGEod Grognard
Posts: 968
Joined: Mon Dec 29, 2008 3:18 am

Thu Apr 21, 2016 9:03 pm

Yep. And scattered throughout this thread

oho
Corporal
Posts: 56
Joined: Wed Aug 10, 2011 5:28 pm

Thu Apr 21, 2016 10:02 pm

Somehow the decrees (I'm on turn 10 now) disappeared for this game. When I start new they show up (in the 2nd turn). Maybe it was a problem with the update of your patch? Can I perhaps copy some files into the save files?

vicberg
AGEod Grognard
Posts: 968
Joined: Mon Dec 29, 2008 3:18 am

Thu Apr 21, 2016 10:31 pm

Could very well be. Hmmm. Can you get any script file out of scripts directory and post. I have to see what's going on. Also I'll run through a few turns and see if I can recreate this.

vicberg
AGEod Grognard
Posts: 968
Joined: Mon Dec 29, 2008 3:18 am

Thu Apr 21, 2016 10:46 pm

BTW, which mod are you playing? Jan or Aug?

vicberg
AGEod Grognard
Posts: 968
Joined: Mon Dec 29, 2008 3:18 am

Thu Apr 21, 2016 11:23 pm

Oho, I'm unable to replicate this. This is what I need you to do. Start another game and run it until decrees disappear. If or when they do, please stop and get me the script output for that turn. if you aren't sure how to find the turn script output, let me know. Please post on this thread.

oho
Corporal
Posts: 56
Joined: Wed Aug 10, 2011 5:28 pm

Sat Apr 23, 2016 2:40 pm

vicberg wrote:Oho, I'm unable to replicate this. This is what I need you to do. Start another game and run it until decrees disappear. If or when they do, please stop and get me the script output for that turn. if you aren't sure how to find the turn script output, let me know. Please post on this thread.

At the moment, everything runs fine. I only had to give up my game and start again. Will be back if it occurs again. Thanks.

oho
Corporal
Posts: 56
Joined: Wed Aug 10, 2011 5:28 pm

Sun Apr 24, 2016 10:10 am

Vicberg: I plan to start a new campaign in Single player. My question: do you plan to release a new version soon, that only takes effect when we relaunch the campaign? Then I would wait to start. I just don't want to do the 1805 campaign over and over again ;-).
You also talked about improving AI behaviour (production of inf/cav instead of art), I'm very curious about that. :)

User avatar
RebelYell
General
Posts: 571
Joined: Sun Oct 17, 2010 4:40 pm

Sun Apr 24, 2016 2:39 pm

Would it work if all naval units where just single ships?

Also longer build times for new ships, years for the big ones, and longer repair times for the damaged ones.

User avatar
Kev_uk
Colonel
Posts: 348
Joined: Wed Jan 23, 2008 10:43 pm
Location: South Wales, UK.

Sun Apr 24, 2016 10:06 pm

nice to see Russia *actually* do something with your Mod. It appeared it amalgamated all its arty units into a stack, just after I DOW'd Prussia. At least competent for a change. Well done.

[ATTACH]38580[/ATTACH]
Attachments
surprise.jpg

User avatar
Kev_uk
Colonel
Posts: 348
Joined: Wed Jan 23, 2008 10:43 pm
Location: South Wales, UK.

Wed Apr 27, 2016 2:27 pm

Hey Vicburg. The Duchy of Warsaw event fired off early Dec 1806, but apart from taking EPs from me, nothing happened at all. It fired automatically. Some save games for you to take a look at. Thanks.
Attachments
8 - 1805 EDMOD August Grand Campaign0.rar
(1.2 MiB) Downloaded 22 times

User avatar
Kev_uk
Colonel
Posts: 348
Joined: Wed Jan 23, 2008 10:43 pm
Location: South Wales, UK.

Wed Apr 27, 2016 2:29 pm

My last save.
Attachments
8 - 1805 EDMOD August Grand Campaign.rar
(812.11 KiB) Downloaded 22 times

User avatar
GraniteStater
AGEod Guard of Honor
Posts: 1778
Joined: Thu Oct 09, 2008 5:16 am
Location: Annapolis, MD - What?

Wed Apr 27, 2016 8:56 pm

1.02 just came out, so looks like you might want to go from there, vicberg.

Respects,
GS
[color="#AFEEEE"]"Liberty and Union, now and forever, one and inseparable!"[/color]
-Daniel Webster

[color="#FFA07A"]"C'mon, boys, we got the damn Yankees on the run!"[/color]
-General Joseph Wheeler, US Army, serving at Santiago in 1898

RULES
(A) When in doubt, agree with Ace.
(B) Pull my reins up sharply when needed, for I am a spirited thoroughbred and forget to turn at the post sometimes.


Image

User avatar
Kev_uk
Colonel
Posts: 348
Joined: Wed Jan 23, 2008 10:43 pm
Location: South Wales, UK.

Wed Apr 27, 2016 10:44 pm

Yea, maybe look at it to see why it fired and did nothing, but I am with the latest patch base game now. Seems improved.

zooter
Captain
Posts: 150
Joined: Wed Nov 26, 2014 6:27 pm

Fri Apr 29, 2016 6:00 pm

Started a new game with the new patch loaded. Seems the AI likes putting supply depots around. The Russians put one in Italy and there was no unit building it. It just built it's self.

vicberg
AGEod Grognard
Posts: 968
Joined: Mon Dec 29, 2008 3:18 am

Fri Apr 29, 2016 7:34 pm

I thought I had the AI cowered on that. When I removed some of the restrictions for building depots, the AI went nuts. I put something in to tell the AI not to build them. Looks like that isn't working.

oho
Corporal
Posts: 56
Joined: Wed Aug 10, 2011 5:28 pm

Sat Apr 30, 2016 12:11 pm

I have a question: when playing PBEM and france occupied vienna, can it force the pressburg treaty or can a human player for austra deny it?
I think it should be able to do that, and it has to loose some more in order to be forced to accept pressburg. Playing the AI is different, this should accept it.

vicberg
AGEod Grognard
Posts: 968
Joined: Mon Dec 29, 2008 3:18 am

Sat Apr 30, 2016 3:26 pm

I made a decision to force all event based treaties. The reason is simple.

In 1805, if I were playing Austria, I'd work out an arrangement with Russia/Prussia/Britain and not accept peace. I'd sit back and let France come into Austria and then get Britain, Prussia and Russia to invade. The combined might of all 4 powers could overwhelm France in 1805. That would be how I'd approach a PBEM not playing as France.

Plus, the second thing to consider is the mindsets involved during that period. We all know what happened. We know the war lasted 10 years. We know France takes over most of Europe. They didn't during that period. Austria capitulated because their army was smashed and they hoped that the war would end after Pressburg. We all know that it wasn't the case as Nappy continued to expand and threaten all of Europe.

So we have knowledge and mindset now that they didn't have back then. The event based treaties are fired by France and there's no choice.

BruceASinger@gmail.com
Captain
Posts: 155
Joined: Tue Jan 12, 2016 7:10 am

Sat Apr 30, 2016 5:50 pm

zooter wrote:Started a new game with the new patch loaded. Seems the AI likes putting supply depots around. The Russians put one in Italy and there was no unit building it. It just built it's self.


In one turn, I had the Prussians build ~ 20 depots in every major power of the game. Including powers they had not passage rights and did not have a Supply Brigade. This was caused by the memory leak. I sucspect most of the depots you are seeing are caused by the memory leak. There is nothing vicburg can do about that.

If you see your video lagging, you need to save your game and exit immedately. The longer you stay in the game, the more it gets corruppted. I notice the video lag mostly while the Regional Decision cards. And every time I get it, the next turn I have more anaomalies.

zooter
Captain
Posts: 150
Joined: Wed Nov 26, 2014 6:27 pm

Sat Apr 30, 2016 7:17 pm

I annexed Saxony, but when I made peace with Prussia, it reverted back to Prussia.

vicberg
AGEod Grognard
Posts: 968
Joined: Mon Dec 29, 2008 3:18 am

Sat Apr 30, 2016 7:23 pm

Crap...Thanks. That's SettleWhitePeace. I'll fix that. Had same issue with Duchy of Warsaw.

zooter
Captain
Posts: 150
Joined: Wed Nov 26, 2014 6:27 pm

Sun May 01, 2016 12:35 pm

Same thing happened to Westphalia when I annexed it, it reverted back to Prussian control.

vicberg
AGEod Grognard
Posts: 968
Joined: Mon Dec 29, 2008 3:18 am

Sun May 01, 2016 2:07 pm

Both Westphalia and Saxony fixed. I'm applying mod to 1.02. I've beefed up a bit of the AI for Austria to begin with. Getting the new strings into the mod is proving a challenge. Should be a new release soon.

zooter
Captain
Posts: 150
Joined: Wed Nov 26, 2014 6:27 pm

Sun May 01, 2016 5:22 pm

will be waiting for it, Thanks.

vicberg
AGEod Grognard
Posts: 968
Joined: Mon Dec 29, 2008 3:18 am

Sun May 01, 2016 5:28 pm

Kev_uk wrote:Hey Vicburg. The Duchy of Warsaw event fired off early Dec 1806, but apart from taking EPs from me, nothing happened at all. It fired automatically. Some save games for you to take a look at. Thanks.


You didn't have 200 EP for the creation. When you click on the event it temporarily marked you down 200 EP down to -180. But it doesn't launch the event and gives you that back.

vicberg
AGEod Grognard
Posts: 968
Joined: Mon Dec 29, 2008 3:18 am

Sun May 01, 2016 5:28 pm

zooter wrote:will be waiting for it, Thanks.


It's uploading now. I'll announce in about an hour.

vicberg
AGEod Grognard
Posts: 968
Joined: Mon Dec 29, 2008 3:18 am

Sun May 01, 2016 6:24 pm

New release is uploaded.

Changes
- 1.02 Release incorporated
- Fixed Westphalia/Saxony reverting to Prussian control after being annexed
- Beefed up Austrian/Russian AI for 1805 campaign (only). Trying this out to see the affects
- Added Leader Affinity for divisions

Release can be found here:
https://drive.google.com/open?id=0B1...lNLYzVILUR4Sjg

Full Installation
- Download ED.ZIP into Wars of Napoleon Folder (where the NGC.EXE exists)
- Delete ED directory
- Unzip ED.ZIP
- Open MODPATH.INI and enter ED (it will be empty). Save file and Engine will point at mod game files
- To play base game, open MODPATH.INI and remove ED. Save file and Engine will point at base game files

Partial Install
- Download EDSMALL.ZIP into Wars of Napoleon Folder (where the NGC.EXE exists)
- Unzip EDSMALL.ZIP, replacing all files that are already there

User avatar
GraniteStater
AGEod Guard of Honor
Posts: 1778
Joined: Thu Oct 09, 2008 5:16 am
Location: Annapolis, MD - What?

Sun May 01, 2016 8:02 pm

I'm getting a 404 using MS Edge and Chrome, vicberg.
[color="#AFEEEE"]"Liberty and Union, now and forever, one and inseparable!"[/color]

-Daniel Webster



[color="#FFA07A"]"C'mon, boys, we got the damn Yankees on the run!"[/color]

-General Joseph Wheeler, US Army, serving at Santiago in 1898



RULES

(A) When in doubt, agree with Ace.

(B) Pull my reins up sharply when needed, for I am a spirited thoroughbred and forget to turn at the post sometimes.





Image

vicberg
AGEod Grognard
Posts: 968
Joined: Mon Dec 29, 2008 3:18 am

Sun May 01, 2016 8:31 pm


User avatar
RebelYell
General
Posts: 571
Joined: Sun Oct 17, 2010 4:40 pm

Mon May 02, 2016 10:48 am

I again tried to install your mod but messed it up again, I feel really stupid for not getting it working. :bonk:

Return to “WON Mods”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest