Lichtbote
Civilian
Posts: 3
Joined: Sat Jun 15, 2019 3:36 pm

Change max Number of Armies/Coprs/Divisions

Sat Jun 15, 2019 3:41 pm

Hi Community,

anyone knows how to mod/change the max number of armies/corps/divisions allowed in a current game? Or in wich file to search for the specific number/lines?

Just if anyone is still cares for that won mod forum...

Thy and bye!

A. "Lichtbote"

User avatar
Pocus
Posts: 25409
Joined: Wed Oct 19, 2005 7:37 am
Location: Lyon (France)

Re: Change max Number of Armies/Coprs/Divisions

Wed Jun 19, 2019 10:00 am

From memory, you would need to create a mini event using ChgArmyCommand. The others AGEOD games work the same, take a look or ask in the EAW or CW2 forum, e.g.

Lichtbote
Civilian
Posts: 3
Joined: Sat Jun 15, 2019 3:36 pm

Re: Change max Number of Armies/Coprs/Divisions

Wed Jun 19, 2019 8:35 pm

Hey, thank you, i‘ll do some research...

User avatar
Pocus
Posts: 25409
Joined: Wed Oct 19, 2005 7:37 am
Location: Lyon (France)

Re: Change max Number of Armies/Coprs/Divisions

Fri Jun 21, 2019 9:32 am

I'll dare say that perhaps you can gently PM Bohemond, he is still an active modder.

Lichtbote
Civilian
Posts: 3
Joined: Sat Jun 15, 2019 3:36 pm

Re: Change max Number of Armies/Coprs/Divisions

Mon Jun 24, 2019 8:45 pm

Mr. Pocus Sir,
it didn‘t work out yet. Found kind of Setarmycmd-String and changed it to changearmycmdwhatsoever, but didn‘t work.
Then set up little event.sct-File and put it to the campaigns .scr-files but to no avail. It is just to know the right command string in the right file. Maybe a contact that guy u mentioned.
Thx for your efforts so far!
With regards from Germany. A.L.

Return to “Wars of Napoleon”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests