Crow
Civilian
Posts: 4
Joined: Mon Sep 30, 2019 10:16 pm

How To Appoint Generals?

Mon Sep 30, 2019 11:36 pm

I have tried using the appoint generals decision, which runs 6 turns. Nothing happens during or after the fact. All the generals remain fixed in the diplomacy box and I can't put them anywhere.

The manual has been worthless.

Right now I have newly recruited stacks running around without generals.

How do I get access to these generals???

User avatar
Durk
Posts: 2650
Joined: Thu Apr 28, 2011 4:36 am
Location: Wyoming

Re: How To Appoint Generals?

Wed Oct 02, 2019 4:07 am

If they are in the off map box, simply click on the to send them to the game board.
See if this works, if not, please report back.

Bargus
Private
Posts: 23
Joined: Tue Jun 26, 2018 5:21 pm

Re: How To Appoint Generals?

Wed Oct 02, 2019 12:49 pm

Hi Crow!

Make sure you have enough money and EPs for the decision to fire. The new generals should appear in your capital city on the next turn. Every new year you should get a few new generals in your capital as well.

Hope this helps!

Crow
Civilian
Posts: 4
Joined: Mon Sep 30, 2019 10:16 pm

Re: How To Appoint Generals?

Wed Oct 02, 2019 7:34 pm

Bargus wrote:Hi Crow!

Make sure you have enough money and EPs for the decision to fire. The new generals should appear in your capital city on the next turn. Every new year you should get a few new generals in your capital as well.

Hope this helps!


That helped! The generals were hanging out in my capital. Thank you!

Return to “To End All Wars”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests