articon
Civilian
Posts: 3
Joined: Wed May 22, 2013 11:08 am

USA - Richmond depot issue

Sun May 01, 2016 9:20 am

Hi there,

As USA, the Richmond depot seems bugged.
If I have all facilities/buildings turned on, every time a turn has finished to tobacco plants, wood lodging and armory goes inactive, saying it doesnt have a collection point. I have increased the depot and it already has railroad etc, so I am very confused with why it keeps on bugging.

-Articon

User avatar
loki100
AGEod Guard of Honor
Posts: 2004
Joined: Sun Aug 14, 2011 4:15 pm
Location: Glasgow
Contact: Website Twitter

Sun May 01, 2016 10:39 am

I've no access to the game at the moment so can't double check this but ...

I think the key issue is the lack of a collection point. In the continental US you need to build a number of these to make areas productive. Some are obvious - such as in California others less so. So I'd suggest set one up near Richmond (try to make sure its in the same trading area) and you should be good to extract all the local production
AJE The Hero, The Traitor and The Barbarian
PoN Manufacturing Italy; A clear bright sun
RoP The Mightiest Empires Fall
WIA Burning down the Houses; Wars in America; The Tea Wars

Return to “PON Technical Support / Aide Technique”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests