zopok
Conscript
Posts: 9
Joined: Wed Feb 11, 2015 12:55 am

No illustration in Unit Panel

Sun Feb 15, 2015 1:41 pm

Halo AGEOD Freaks

Contrary to other titles as ACW2, EAW, etc. who gives us an illustration of the chosen character in the Unit Panel, in the game PoN this illustration is absent.
Did I miss something during the installation of games? :confused:

Thanks!

User avatar
Pocus
Posts: 25432
Joined: Wed Oct 19, 2005 7:37 am
Location: Lyon (France)

Mon Feb 16, 2015 9:58 am

hello,

You should patch the game using latest public beta patch presents in 'Help Improve PON' subforum!
Image


Hofstadter's Law: "It always takes longer than you expect, even when you take into account Hofstadter's law."

Delaware
Private
Posts: 38
Joined: Tue Jul 02, 2013 2:44 pm

Thu Apr 23, 2015 12:31 am

What about the Steam installation? I have the same problem....

User avatar
Pocus
Posts: 25432
Joined: Wed Oct 19, 2005 7:37 am
Location: Lyon (France)

Thu Apr 23, 2015 8:51 am

You can disable auto-update for PON on Steam, and then install the public beta patch on the Steam version.
Image


Hofstadter's Law: "It always takes longer than you expect, even when you take into account Hofstadter's law."

Delaware
Private
Posts: 38
Joined: Tue Jul 02, 2013 2:44 pm

Fri Apr 24, 2015 1:46 am

Well Bummer, Pocus. I am 0 for 2. I not only have pixelated portraits but also no unit graphics in the detail screen, even with this update

User avatar
Pocus
Posts: 25432
Joined: Wed Oct 19, 2005 7:37 am
Location: Lyon (France)

Fri Apr 24, 2015 8:39 am

About detail screen, the issue was fixed with the latest public beta patch, this has been confirmed by several players. Can you post a screenshot of the Credits window, it shows version number.
Image


Hofstadter's Law: "It always takes longer than you expect, even when you take into account Hofstadter's law."

Delaware
Private
Posts: 38
Joined: Tue Jul 02, 2013 2:44 pm

Sun Apr 26, 2015 10:02 pm

Here you go. This is the credits screen. It states 1.04 but below is the game screen where there is no unit illustration[ATTACH]33371[/ATTACH][ATTACH]33372[/ATTACH]
Attachments
2015-04-26 16_59_22-Greenshot.jpg
2015-04-26 16_58_11-Greenshot.png

User avatar
Pocus
Posts: 25432
Joined: Wed Oct 19, 2005 7:37 am
Location: Lyon (France)

Mon Apr 27, 2015 9:13 am

So that's normal, this is the old version, the latest one is:

1.04 RC5 Jan29-2015
Image


Hofstadter's Law: "It always takes longer than you expect, even when you take into account Hofstadter's law."

Delaware
Private
Posts: 38
Joined: Tue Jul 02, 2013 2:44 pm

Mon Apr 27, 2015 1:57 pm

Ok then, that's odd since I am installing the RC patch into my installation folder. Maybe I just have to wait until it's official? It's not working, or more likely, I'm not doing it correctly


EDIT: I figured it out. I was installing in a sub folder

Return to “PON Technical Support / Aide Technique”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest