John2020
Civilian
Posts: 2
Joined: Tue Jun 10, 2014 6:20 pm

Spartacus Revolt CTD

Tue Jun 10, 2014 7:04 pm

Hi, I always get a CTD on the very first turn, playing as Rome.
The Caesar v Pompey scenario seems fine.
Thanks.




i7 950 6gb ram Nvidia GTX 570 1gb win 7 64bit
Attachments

[The extension txt has been deactivated and can no longer be displayed.]


John2020
Civilian
Posts: 2
Joined: Tue Jun 10, 2014 6:20 pm

Tue Jun 10, 2014 7:29 pm

Forgot, 1.03c and 1.04

User avatar
Franciscus
Posts: 4564
Joined: Fri Apr 20, 2007 8:31 pm
Location: Portugal

Tue Jun 10, 2014 11:15 pm

Hi

What version of the Spartacus scenario do you have ? IIRC, when 1.03 patch came out this scenario was updated to remain compatible and previous users should have received the new scn by email.

You can check for yourself. In the Scens subfolder of AJE, check the date of the file 2b-Spartacus73.scn If it is older than 29-09-2013, send me a PM, I will provide you the compatible file

Regards
[SIGPIC][/SIGPIC]

Voulgier
Conscript
Posts: 10
Joined: Tue Mar 12, 2013 12:04 pm

Wed Aug 13, 2014 5:47 pm

I have the same CTD, i bought the first version of AJE so i need the compatible file.

Return to “AJE Technical support / Aide technique”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest