User avatar
lightsfantastic
Colonel
Posts: 312
Joined: Thu Dec 21, 2006 5:31 am
Location: Dallas, TX
Contact: Website

Fort battery

Sun Feb 06, 2011 12:13 am

If one were to try to switch the Fort Battery to get it to use the Hvy Artillery replacements...would one only have to change the statistics of the CMN models and units correct?

User avatar
lightsfantastic
Colonel
Posts: 312
Joined: Thu Dec 21, 2006 5:31 am
Location: Dallas, TX
Contact: Website

Tue Feb 15, 2011 9:30 pm

Figured it out and it works fine.

Return to “RoP Mods”

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 2 guests