User avatar
Longhairedlout
Lieutenant Colonel
Posts: 251
Joined: Thu Jan 03, 2008 3:20 pm

Element display problem....

Sat Jul 17, 2010 12:33 pm

Hey there, I have come across a cosmetic bug with the element display in the lower right corner, I have put a ring around the number of elements in Lomont's brigade, as you can see in the popup display he has 27 elements in his brigade but in the lower right hand side box only has 10 elements showing, I have attached a picture below and I have the save game if needed, thanks...

I forgot to mention I am on the latest Beta :)
Attachments
ScreenHunter_01 Jul. 17 12.20.jpg

Bertram
Posts: 454
Joined: Thu Jan 31, 2008 8:22 pm

Sat Jul 17, 2010 12:57 pm

This one popped up in beta 4 of the next update. I think Pocus already made a fix. Essentially only the elements in the first column are displayed, in the 2-4th column only the first element is displayed.

Baris
AGEod Guard of Honor
Posts: 1922
Joined: Fri Apr 16, 2010 9:50 pm

Sat Jul 17, 2010 1:21 pm

indeed it is a bug dear Longhairedlout. but if i count correctly i see 1 army and 6 corps attached to it :w00t: maybe i have a chance if i drop weapons and run all the way to Berlin not to be Massacred :mdr:

User avatar
Longhairedlout
Lieutenant Colonel
Posts: 251
Joined: Thu Jan 03, 2008 3:20 pm

Sat Jul 17, 2010 1:56 pm

I never knew there were any Prussian spy's in the forums ;)

Glad to hear the the bug is fixed, ROP is shaping up to be a very good game :)

User avatar
Pocus
Posts: 25463
Joined: Wed Oct 19, 2005 7:37 am
Location: Lyon (France)

Mon Jul 19, 2010 8:56 am

Yes fixed for the next incoming beta patch.
Image


Hofstadter's Law: "It always takes longer than you expect, even when you take into account Hofstadter's law."

Return to “ROP Technical support / Aide technique”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest