User avatar
lodilefty
Posts: 7578
Joined: Sat Aug 11, 2007 3:27 pm
Location: Finger Lakes, NY GMT -5 US Eastern

Wed Aug 17, 2011 4:21 pm

KG Erwin wrote:Back on topic, how's the patch coming, Lodilefty?


Awaiting end of European Holidays, ;)
plus I'm still "rehabbing" so my part goes slowly too.... :(
Always ask yourself: "Am I part of the Solution?" If you aren't, then you are part of the Problem!
[CENTER][/CENTER]
[CENTER]Visit AGEWiki - your increasingly comprehensive source for information about AGE games[/CENTER]

[CENTER]Rules for new members[/CENTER]
[CENTER]Forum Rules[/CENTER]

[CENTER]Help desk: support@slitherine.co.uk[/CENTER]

User avatar
lodilefty
Posts: 7578
Joined: Sat Aug 11, 2007 3:27 pm
Location: Finger Lakes, NY GMT -5 US Eastern

hmmm...

Thu Aug 18, 2011 4:46 pm

Ahem...

Main forum patch version text also needs update: version 1.08March 12, 2011 :blink:

Thank you, Rafiki ;)
:thumbsup:
Always ask yourself: "Am I part of the Solution?" If you aren't, then you are part of the Problem!
[CENTER][/CENTER]

[CENTER]Visit AGEWiki - your increasingly comprehensive source for information about AGE games[/CENTER]



[CENTER]Rules for new members[/CENTER]

[CENTER]Forum Rules[/CENTER]



[CENTER]Help desk: support@slitherine.co.uk[/CENTER]

User avatar
Rafiki
Posts: 5811
Joined: Thu Aug 24, 2006 9:19 am
Location: Oslo, Norway

Thu Aug 18, 2011 7:18 pm

*Finally* something relevant. :thumbsup:

Thanks yourself, Lodi :)
[CENTER]Latest patches: AACW :: NCP :: WIA :: ROP :: RUS :: PON :: AJE
Visit AGEWiki - your increasingly comprehensive source for information about AGE games
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]

greenalien
Sergeant
Posts: 66
Joined: Mon Nov 02, 2009 3:00 am

Fri Sep 09, 2011 1:10 pm

greenalien wrote:Bump. This is a bug that can be repeated by the way, happened twice out of two games, both times in the early turns.

Here's a link to the original post, it has the necessary attachment.



Has this been fixed yet?

User avatar
lodilefty
Posts: 7578
Joined: Sat Aug 11, 2007 3:27 pm
Location: Finger Lakes, NY GMT -5 US Eastern

Fri Sep 09, 2011 1:37 pm

greenalien wrote:Has this been fixed yet?


Yes. :thumbsup:
We are putting together a patch (or hotfix at least) but need to chasee a few of the inevitable new bugs arising.....
Always ask yourself: "Am I part of the Solution?" If you aren't, then you are part of the Problem!
[CENTER][/CENTER]

[CENTER]Visit AGEWiki - your increasingly comprehensive source for information about AGE games[/CENTER]



[CENTER]Rules for new members[/CENTER]

[CENTER]Forum Rules[/CENTER]



[CENTER]Help desk: support@slitherine.co.uk[/CENTER]

greenalien
Sergeant
Posts: 66
Joined: Mon Nov 02, 2009 3:00 am

Fri Sep 09, 2011 3:24 pm

Excellent! Thank you guys! :thumbsup:

Kenaroni
Civilian
Posts: 4
Joined: Fri Feb 13, 2009 1:43 am

Area Status Indicators Gone

Sat Sep 10, 2011 5:03 pm

I just installed the patch and have started a new game. Overall things seem to be working as advertised, but none of the normal status indicators, such as besieged, breached, pillaged, frozen, or blockaded are visible. Is this common, and is there anything I can do to reset things so that they can be seen?

User avatar
Durk
Posts: 2663
Joined: Thu Apr 28, 2011 4:36 am
Location: Wyoming

Sun Sep 11, 2011 7:53 am

This patch supports all the status indicators you list.
I wonder if the patch worked? Maybe try a new install.

User avatar
lodilefty
Posts: 7578
Joined: Sat Aug 11, 2007 3:27 pm
Location: Finger Lakes, NY GMT -5 US Eastern

{KwikFix} 1.08 version 1

Tue Sep 13, 2011 5:19 pm

[color="Red"][SIZE="3"]Apply only AFTER installing patch 1.08[/size][/color]

=====================================================================================================
BOA2 : War in America patch 1.08 KwikFix 1
September 13, 2011
=====================================================================================================
= New parameters in settings to regulate Automatic Experience gain. Bug fixed.
= Ammo non-consumption bug fixed.
= "Scrambled" Battle Reports bug fixed.
= There is now a stack (group) name memory. Basically when the scenario setup is created the current name is also stored. This has been done (and is very often useful) so that the name of a stack doesn't change as soon as you move a unit out of it, or the reverse. A stack will assume a new name by merging the stack into another unit or stack.
= An insidious bug with the "NotEnemy" script parameter is fixed. (This was part of the issue with the "Hortelez Supply" arriving in Enemy Ports.)
= Cavalry won't switch posture when crossing a river, even if 100% hostile MC on other side
= Bug Fixed where sometimes a replacement was used from a wrong faction tag to replace an element in an unit
= berto's Weather Mod version 0.4 is included, with the "Coastal" bug also fixed


Script (event) changes
= 75/76 Campaigns: Revised logic for various unit and group arrivals to prevent arrival in an enemy-occupied region (Continental Marines, Hortelez, etc etc)
= 75 Campaign: Continental Marines arrive unfixed now
= 59 Annus Mirablis COL variant: minor adjustment to event dates for Canada Reinforcements so they appear in the short scenario as they do in Campaign.
Always ask yourself: "Am I part of the Solution?" If you aren't, then you are part of the Problem!
[CENTER][/CENTER]

[CENTER]Visit AGEWiki - your increasingly comprehensive source for information about AGE games[/CENTER]



[CENTER]Rules for new members[/CENTER]

[CENTER]Forum Rules[/CENTER]



[CENTER]Help desk: support@slitherine.co.uk[/CENTER]

Palpat
Colonel
Posts: 303
Joined: Wed May 30, 2007 9:27 am

Tue Sep 13, 2011 6:04 pm

Thanks! :thumbsup:

User avatar
KG Erwin
Lieutenant
Posts: 104
Joined: Mon Aug 25, 2008 10:11 pm
Location: Cross Lanes WV USA

Tue Sep 13, 2011 9:54 pm

Thank you, sir. :)

Palpat
Colonel
Posts: 303
Joined: Wed May 30, 2007 9:27 am

Tue Sep 13, 2011 9:57 pm

Well, after a couple of hours in the 1775 campaign, I must say I came across several CTD. The game seems very instable with this quick fix...
Fancy the logs and saves?

User avatar
KG Erwin
Lieutenant
Posts: 104
Joined: Mon Aug 25, 2008 10:11 pm
Location: Cross Lanes WV USA

Wed Sep 14, 2011 3:40 am

Yup, the fix has broken something else. I had a CTD within a few turns after starting the Colonial version of the 1755 campaign. I also noticed that with 4 bateaux units in New York, I was unable to upgrade the depot level.

So, do I need to reinstall 1.08 and THEN run the patch.exe?

User avatar
Durk
Posts: 2663
Joined: Thu Apr 28, 2011 4:36 am
Location: Wyoming

Wed Sep 14, 2011 6:50 am

KG Erwin wrote:Yup, the fix has broken something else. I had a CTD within a few turns after starting the Colonial version of the 1755 campaign. I also noticed that with 4 bateaux units in New York, I was unable to upgrade the depot level.

So, do I need to reinstall 1.08 and THEN run the patch.exe?


There comes a point when you have reached the maximum depots for an area. My suspicion, you have reached maximum depot level in this area. Not a patch issue, a capacity issue.

User avatar
Durk
Posts: 2663
Joined: Thu Apr 28, 2011 4:36 am
Location: Wyoming

Wed Sep 14, 2011 7:28 am

lodilefty wrote:[color="Red"][SIZE="3"]Apply only AFTER installing patch 1.08[/size][/color]


Thank you so much for this fix. What a great deal for us lovers of this game.

User avatar
lodilefty
Posts: 7578
Joined: Sat Aug 11, 2007 3:27 pm
Location: Finger Lakes, NY GMT -5 US Eastern

Wed Sep 14, 2011 9:01 am

Palpat wrote:Well, after a couple of hours in the 1775 campaign, I must say I came across several CTD. The game seems very instable with this quick fix...
Fancy the logs and saves?


yes please
Always ask yourself: "Am I part of the Solution?" If you aren't, then you are part of the Problem!
[CENTER][/CENTER]

[CENTER]Visit AGEWiki - your increasingly comprehensive source for information about AGE games[/CENTER]



[CENTER]Rules for new members[/CENTER]

[CENTER]Forum Rules[/CENTER]



[CENTER]Help desk: support@slitherine.co.uk[/CENTER]

Palpat
Colonel
Posts: 303
Joined: Wed May 30, 2007 9:27 am

Wed Sep 14, 2011 9:24 am

Well, I'm quite new to sending logs & stuffs. Which files am I supposed to attach here? Which precise log? And which save? All four files?

User avatar
Carilloneur
Conscript
Posts: 17
Joined: Sun Sep 11, 2011 11:09 pm
Location: Versailles

Wed Sep 14, 2011 9:33 am

Thanks so much, guys.

User avatar
Durk
Posts: 2663
Joined: Thu Apr 28, 2011 4:36 am
Location: Wyoming

Thu Sep 15, 2011 3:38 am

Palpat wrote:Well, I'm quite new to sending logs & stuffs. Which files am I supposed to attach here? Which precise log? And which save? All four files?


What issues do you wish to report. This would help narrow to the file.
What is the experience which runs counter to your expectation?

Palpat
Colonel
Posts: 303
Joined: Wed May 30, 2007 9:27 am

Thu Sep 15, 2011 9:27 am

Well, I suffered from several random CTD after applying the quick fix. As suggested, I would like to upload here my last save & logs, but there are like four files of saves and four logs too. I don't know which ones are relevant and which are not. :)

User avatar
lodilefty
Posts: 7578
Joined: Sat Aug 11, 2007 3:27 pm
Location: Finger Lakes, NY GMT -5 US Eastern

Thu Sep 15, 2011 12:01 pm

Palpat wrote:Well, I suffered from several random CTD after applying the quick fix. As suggested, I would like to upload here my last save & logs, but there are like four files of saves and four logs too. I don't know which ones are relevant and which are not. :)


First, send the entre Logs directory.
But[color="Red"], it must be the logs immediately after a CTD, before you restart the game[/color].

Easiest is to zip that directory, then upload here.
Always ask yourself: "Am I part of the Solution?" If you aren't, then you are part of the Problem!
[CENTER][/CENTER]

[CENTER]Visit AGEWiki - your increasingly comprehensive source for information about AGE games[/CENTER]



[CENTER]Rules for new members[/CENTER]

[CENTER]Forum Rules[/CENTER]



[CENTER]Help desk: support@slitherine.co.uk[/CENTER]

Palpat
Colonel
Posts: 303
Joined: Wed May 30, 2007 9:27 am

Thu Sep 15, 2011 6:22 pm

Here they are. :)
Attachments
Logs.rar
(61.18 KiB) Downloaded 122 times

User avatar
KG Erwin
Lieutenant
Posts: 104
Joined: Mon Aug 25, 2008 10:11 pm
Location: Cross Lanes WV USA

Thu Sep 15, 2011 10:26 pm

I got yet another critical error. They happen after just a few turns. Here's the Logs folder.
Attachments
Logs.zip
(78.85 KiB) Downloaded 119 times

User avatar
Pocus
Posts: 25418
Joined: Wed Oct 19, 2005 7:37 am
Location: Lyon (France)

Fri Sep 16, 2011 1:16 pm

Have you used the distant unload order in this game?
Image


Hofstadter's Law: "It always takes longer than you expect, even when you take into account Hofstadter's law."

User avatar
lodilefty
Posts: 7578
Joined: Sat Aug 11, 2007 3:27 pm
Location: Finger Lakes, NY GMT -5 US Eastern

Fri Sep 16, 2011 1:31 pm

Pocus wrote:Have you used the distant unload order in this game?


Works OK in my test of 1.08a pre-beta ;)
Always ask yourself: "Am I part of the Solution?" If you aren't, then you are part of the Problem!
[CENTER][/CENTER]

[CENTER]Visit AGEWiki - your increasingly comprehensive source for information about AGE games[/CENTER]



[CENTER]Rules for new members[/CENTER]

[CENTER]Forum Rules[/CENTER]



[CENTER]Help desk: support@slitherine.co.uk[/CENTER]

User avatar
KG Erwin
Lieutenant
Posts: 104
Joined: Mon Aug 25, 2008 10:11 pm
Location: Cross Lanes WV USA

Fri Sep 16, 2011 4:44 pm

Yes, I have used the distant unload order, and that's when the critical error message shows and the game CTD.

User avatar
lodilefty
Posts: 7578
Joined: Sat Aug 11, 2007 3:27 pm
Location: Finger Lakes, NY GMT -5 US Eastern

Fri Sep 16, 2011 4:55 pm

KG Erwin wrote:Yes, I have used the distant unload order, and that's when the critical error message shows and the game CTD.


Can you post the saved game? :)
=Turn of CTD + \Backup1 folder
Always ask yourself: "Am I part of the Solution?" If you aren't, then you are part of the Problem!
[CENTER][/CENTER]

[CENTER]Visit AGEWiki - your increasingly comprehensive source for information about AGE games[/CENTER]



[CENTER]Rules for new members[/CENTER]

[CENTER]Forum Rules[/CENTER]



[CENTER]Help desk: support@slitherine.co.uk[/CENTER]

User avatar
KG Erwin
Lieutenant
Posts: 104
Joined: Mon Aug 25, 2008 10:11 pm
Location: Cross Lanes WV USA

Fri Sep 16, 2011 9:51 pm

OK, here's the contents of my saved game folder:
Attachments
Crucible of War.zip
(2.1 MiB) Downloaded 130 times

User avatar
lodilefty
Posts: 7578
Joined: Sat Aug 11, 2007 3:27 pm
Location: Finger Lakes, NY GMT -5 US Eastern

Sat Sep 17, 2011 1:07 pm

KG Erwin wrote:OK, here's the contents of my saved game folder:


Works OK for me :confused:

I restored previous turn, and the Fleet with Delancy successfully moved and did distant unload as ordered.
Always ask yourself: "Am I part of the Solution?" If you aren't, then you are part of the Problem!
[CENTER][/CENTER]

[CENTER]Visit AGEWiki - your increasingly comprehensive source for information about AGE games[/CENTER]



[CENTER]Rules for new members[/CENTER]

[CENTER]Forum Rules[/CENTER]



[CENTER]Help desk: support@slitherine.co.uk[/CENTER]

Palpat
Colonel
Posts: 303
Joined: Wed May 30, 2007 9:27 am

Sat Sep 17, 2011 1:19 pm

Seen anything strange in my logs?

Return to “BoA2: Wars in America”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests