PKOOL
Civilian
Posts: 3
Joined: Sat Feb 14, 2009 3:46 pm

Anchor not enabled

Sun Feb 15, 2009 4:43 pm

My son bought me this game months ago and I am finally getting around to learning it. In the tutorial I have selected the army and am instructed to click on the golden anchor to the left of the parchment. Problem is the anchor stays metallic grey not gold. Its pretty pathetic that i can't even get by the first command in the tutorial. Anyone tell me what I am missing? After I select the army, no i haven't selected the wagon, why is the anchor not an allowed option? Thanks in advance for any replies.

User avatar
calvinus
Posts: 4679
Joined: Mon Dec 19, 2005 4:52 pm
Location: Italy
Contact: Website

Sun Feb 15, 2009 4:54 pm

I think the land forces are too many to fit on the ship, so try detaching some units. ;)

Return to “GI Technical support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest